Opleidingen

Van trainingen tot assistentie en inspecties op het dak

Building Roof & Management doet veel meer dan adviseren bij de keuze van het juiste dakafdichtingssysteem. We verzorgen opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten en aannemers, bieden technische assistentie op het dak en voeren tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

Opleiding

Het gebruik van een hoogwaardige dakfolie is geen garantie op een duurzame en waterdichte dakbedekking. De plaatsing moet immers ook op een professionele manier worden uitgevoerd. BRM organiseert om die reden opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten, voorschrijvers, aannemers en bouwpromotoren in het trainingscentrum van Firestone Building Products in Zaventem.

Alle opleidingen worden uitgewerkt op maat van de deelnemers. De theorie wordt hierbij wel telkens geïllustreerd met praktijkgerichte oefeningen in het atelier van het opleidingscentrum.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in de daksector organiseert Koen De Landsheere, zaakvoerder van BRM, verder zelf regelmatig seminaries voor dakdekkers, vertegenwoordigers, bouwheren en voorschrijvers.

Technische assistentie op het dak

BRM beperkt zich niet tot het adviseren van de juiste dakoplossing. Ook tijdens de plaatsing stellen we onze jarenlange expertise op het vlak van dakafdichting ten dienste van de dakdekkers. We helpen ze bij de opstart van de werf, voeren tussentijdse controles uit en verzorgen de finale inspectie. Zo garanderen we dat de verwerkingsrichtlijnen juist werden opgevolgd en bijgevolg, de duurzaamheid van de dakbedekking.

Wenst u meer informatie over onze opleidingen en ondersteuning?

Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Schrijf nu in: Hands-on EPDM opleiding op maat van architecten

Ontdek alle creatieve mogelijkheden van EPDM en vervolmaak uw EPDM praktijkkennis!

Nieuw: het EPDM Dakboek!

Kent u het EPDM Dakboek al? Ook voor u interessant! Lees hier meer..

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten.