Voorstelling EPDM Dakboek

Voorstelling EPDM Dakboek

Tijdens de beurs Sustainable Building Academy in Flanders Expo in Gent lanceerde de VESP onlangs het EPDM Dakboek
Dit boek is ontstaan uit een intensieve samenwerking tussen de grootste EPDM-fabrikanten in Benelux en licht uitgebreid alle informatie, voordelen en mogelijkheden van EPDM toe. 

EPDM is immers een dakbedekkingsmembraan dat uiteraard al langer dan vandaag bestaat, maar met de VESP willen we EPDM als het ware terug onder de aandacht brengen van alle partijen die bij de bouw betrokken zijn.

Het is een hardcover boek geschreven voor architecten, bouwheren en aannemers, dat alle informatie over het duurzaam EPDM-product bevat.
Het boek is een vlot leesbare en geïllustreerde uitgave vergezeld van heel wat foto’s van projecten met oa de voordelen en mogelijkheden van EPDM.

 

Wie is VESP?

VESP staat voor Verenigde EPDM Systeem Producenten.

De vereniging houdt zich bezig met de promotie van het product EPDM (ethyleen-propyleen-dieen-monomeer) in de breedste zin van het woord. Voorlichting, promotie en techniek w.o. gemeenschappelijke duurzaamheidsonderzoeken behoren tot de brede activiteiten van de VESP. De werkzaamheden van de VESP strekken zich uit over de gehele Benelux. Met het vrij recent nog gegroeide aantal leden is de VESP één van de belangrijkste gesprekspartners binnen de EPDM afdichtingsmarkt. Meer informatie staat op de recent vernieuwde website.

Met de verschillende Belgische EPDM-fabrikanten waren we als lid van de VESP aanwezig op deze boekvoorstelling. 

VESP_EPDM_Dakboek_Firestone_cover VESP_leden_Koen_De_Landsheere_Firestone
Koen_De_Landsheere_Firestone_EPDM VESP_EPDM_Dakboek_Firestone

Wilt u graag ook een exemplaar? 
Contacteer ons!