BUILDING & ROOF MANAGEMENT (BRM) vormt - in samenwerking met erkend distributeur CPE - het aanspreekpunt voor de dakafdichtingssystemen van Firestone Building Products in België, Nederland en Luxemburg. Als respectievelijk consultant en distributeur, geven BRM en CPE architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking en accessoires, begeleiden ze bij de bestelling, verzorgen theoretische en praktische opleidingen en bieden technische ondersteuning op het dak.

HOOGWAARDIGE DAKAFDICHTING

BRM werkt uitsluitend met de kwalitatieve oplossingen van Firestone Building Products voor de afdichting en isolatie van uw dak. Gaande van EPDM dakmembranen over TPO dakfolies tot isolatieplaten, scheidingsplaten, PU lijmen en een breed gamma toebehoren.

Lees meer

OPLEIDING EN ONDERSTEUNING

Opleidingen Firestone Training Center


BRM doet veel meer dan adviseren bij de keuze van het juiste dakafdichtingssysteem. We verzorgen opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten en aannemers, bieden technische assistentie op het dak en voeren tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

Lees meer

REFERENTIES

Maria Middelares

Wereldwijd werden al meer dan 1.000.000.000 m² dakafdichtingsmembranen van Firestone Building Products geplaatst. Zo ook in België, Nederland en Luxemburg. Zowel op grote commerciële en industriële daken als bij kleinere residentiële projecten. Nieuwbouw of renovatie.

Lees meer

Nieuw: het EPDM Dakboek!

Kent u het EPDM Dakboek al? Ook voor u interessant! Lees hier meer..

Nieuw: Firestone RESISTA AK

Firestone Building Products lanceert Firestone RESISTA AK isolatieplaten. Lees meer...

Dagopleidingen RubberGard® EPDM

Firestone authorized distributor - CPE - organiseert een reeks van opleidingen voor wie nog niet vertrouwd is met dit product.