BUILDING & ROOF MANAGEMENT (BRM) vormt – in samenwerking met erkend distributeur CPE - het aanspreekpunt voor de dakafdichtingssystemen van Firestone Building Products in België, Nederland en Luxemburg. Als respectievelijk consultant en distributeur, geven BRM en CPE architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking en accessoires, begeleiden ze bij de bestelling, verzorgen theoretische en praktische opleidingen en bieden technische ondersteuning op het dak.

HOOGWAARDIGE DAKAFDICHTING

BRM werkt uitsluitend met de kwalitatieve oplossingen van Firestone Building Products voor de afdichting en isolatie van uw dak. Gaande van EPDM dakmembranen over TPO dakfolies tot isolatieplaten, scheidingsplaten, PU lijmen en een breed gamma toebehoren.

Lees meer

OPLEIDING EN ONDERSTEUNING

BRM doet veel meer dan adviseren bij de keuze van het juiste dakafdichtingssysteem. We verzorgen opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten en aannemers, bieden technische assistentie op het dak en voeren tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

Lees meer

REFERENTIES

Wereldwijd werden al meer dan 1.000.000.000 m² dakafdichtingsmembranen van Firestone Building Products geplaatst. Zo ook in België, Nederland en Luxemburg. Zowel op grote commerciële en industriële daken als bij kleinere residentiële projecten. Nieuwbouw of renovatie.

Lees meer

Belgian ROOF DAY - 25/11/2016

Het ideale netwerkevent in de dakensector! Lees meer...

Firestone Green

Voor een duurzaam en ecologisch ondernemen. Lees meer...

35 JAAR RUBBERGARD ™ EPDM

Firestone viert 35 jaar RubberGard® EPDM. Lees meer