Firestone Building Products

Nobody Covers You Better

Firestone Building Products is een onderdeel van de Bridgestone groep, de grootste producent van banden en rubber ter wereld. Geruggensteund door meer dan een eeuw ervaring op het vlak van rubbertechnologie, is Firestone Building Products vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend fabrikant van dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Bezoek hier de Europese website: www.firestonebpe.com

De hoogwaardige producten, deskundige plaatsing, professionele service en de ondersteuning van een miljardengroep, rechtvaardigen de slogan van Firestone Building Products: "Nobody Covers You Better".

Firestone Building Products

 

Meer dan 1.000.000.000 m² referenties wereldwijd

Firestone Building Products deed in 1980 haar intrede in de markt van de commerciële dakbedekking. Vandaag is het bedrijf goed voor meer dan 1.000.000.000 m² geproduceerde en geplaatste eenlaagse membranen wereldwijd. Een unieke prestatie, goed voor de 'pole position' als fabrikant van EPDM en TPO dakbedekkingen en toebehoren.

Volledig gamma oplossingen voor het dak

Vanuit de ambitie een compleet gamma kwalitatieve systemen aan te bieden, heeft Firestone oplossingen in verschillende domeinen ontwikkeld:

  • Dakafdichting
  • Isolatie
  • Waterdichting

Kwaliteitstraditie

Tijdens de research, ontwikkelings en productie volgt Firestone Building Products strenge kwaliteitsrichtlijnen zodat elk onderdeel van het Firestone dakafdichtings- of waterdichtingssysteem aan de vereiste normen beantwoordt, of deze overtreft. Alle productiefaciliteiten beschikken over de modernste infrastructuur om kwalitatieve en duurzame dakafdichtings- en waterdichtingssystemen te produceren. Ze zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm voor hun kwaliteitsmanagementsysteem en volgens de ISO 14001 norm voor hun milieumanagementsysteem.

Nieuw: Firestone RESISTA AK

Firestone Building Products lanceert Firestone RESISTA AK isolatieplaten. Lees meer...

Nieuw: het EPDM Dakboek!

Kent u het EPDM Dakboek al? Ook voor u interessant! Lees hier meer..

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten.